dimarts, 24 d’octubre del 2017

Intermitencias de memoria



Vells records


De caminar lent, de passos curs, alt i prim i des de  la teva alçada ens mires i ens somrius amb tendresa i una mica de picardia.

Per el camí has deixat moltes coses, però lo que amb meravella es que la memòria la vas perdent mes lentament, la memòria s’ escapa amb la vida darrera.

Amb dones tendresa i amb recordes al meu pare, lo mateix que tu, va tenir la malaltia del !! oblit !!. Aquesta malaltia que poc a poc va esborrant  la vida de la memòria es trist i molt, els dies fan que es transformin amb la tardor dels nostres vides, res a veure  amb els anys viscuts,  ja qui la tardor els arriba a una edat molt prompta, es pot ser jove i tenir la tardo atrapada dins seu.

Però la malaltia del Ramon no te presa, i va poc a poc, ell te geni per que ja sabeu allò que es diu. Geni i figura fins...... a fe de mon que es així, de tant en tant treu el nervi que un dia va tenir, però quan m’ agrada es quan amb diu guapa amb aquell somriure que dibuixen els seus llavis.

Quan arribi el fred al teu interior, quan et saludarem i no ens reconeguis, quan al mirar els teus ulls no sàpiga trobar el camí i  no recordis qui som, i quan de vegades els llavis dormen i les paraules s’ han donat a la fuga, llavors ploraré..