dissabte, 16 d’agost del 2014

Doble aniversari


Per molts anys ,aixi deia el pastis del  l´any 2007 , ja avian pasat 10 mesos del teu infart , el pastis com es pot veure a la foto era doble , per la senzilla raó que els dos avieu nascut el mateix dia 21 de juliol , l ´avia a Tivisa els anys 20 i tu al Teu estimat Reus , i tot just el dia que els Americans arribaren a la Lluna per primera vegada , un parell d´horas despres de arribar ells , vas aterrar a las nostras vidas , grandot  amb molt de cabell no erats molt bonic de moment , las cosas com son peró aviat vas anar agafan una fesomia bonica i no eras un nen bonic , eras guapot i amb molta planta  . 
I com pasen els dias , i  com pasen els anys , de cop i volta en fas trenta  - vuit , la foto del pastis l´he posat a proposit , no en poso una de teva per que ningu veiés amb lo que la vida transformat el te cos , lo mateix que a tu , a la iaia la vida li va pasar factura , i ben gruixuda , que es cruel la vida algunas vegades .
La vida ja molt temps que no deix de sorprendem , estem vivim en un Hospital constan , ja fa vuit anys que la cosa  se esta complicant dia si dia tambe .
Ahi dia que era l´aniversari del dia que ens vas deixar , no bai anar al cementiri no puc pasar aquella porta  semble que emb falti l´airé , ho pasó malament i el dimarts fa un any de la iaia , peró no hi anire  , el dia que amb senti preparada agafo compro flors i bai , peró primer tinc que mentelizarme . .
El dimecres a la Purisima Sang faran una misa per tots dos , jo saps que no soc de misas i lo meu te poc merit , perque creient si que ho soc, a la meva manera , jo crec  en deu , amb un ser suprem que esta per damunt de tots , lo que no m´agrada es la filosofia de l´esglesia amb aixo no puc,  lo que te merit es l´Oscar que tot que es agnostic convençut diu que per respecte a vosaltres si que hi anira . no se que mes dir tant sols desitjar que on esteu , estigueu un pau , arrebeure estimats i fins unaltre .