divendres, 26 de juliol del 2019

Petons o no


Mai no riguis del poder d’una paraula o acció feta amb el cor

Una mare es molt mes de lo que nosaltres pensem 

 Una mare es aquella dona que dins al paritori t’acull dins els seus braços i t’acarona, fa seva aquella coseta vermella que no fa mes que plorar, mamar i mullar els bloqués. Voleu saber lo que porta a una dona acollir-lo, per cuidar-lo sense condicions... dons els nou mesos que l’ha portat dins seu, es un amor pur,  un amor per sempre.

Una mare es paciència, es sacrifici, es perdo.  Es la persona que t’acompanyarà  tota una vida, et donera  tot l’amor que te dins seu, estimació protecció es el regal mes gran que Deu  ha posat al teu camí.

Una mare et controlarà les teves entrades i sortides, les companyies moltes vegades poc adients, i  moltes vegades com una lleona defensarà lo indefensable dels  teus errors 

Sempre tindrà  un raconet  al seu moneder per tapar les teves mancances. 
l

La mare t’oferirà un niu per viure, però al temps et darà  l’oportunitat de que volis sol, que volis lliure.

T’obrirà les portes  però amb la llibertat que triïs quant creuar-les.
Et donarà estris i eines per que decideixis com viure la teva vida, perquè  recorda, la vida es teva i de ningú  mes,  tant sols tu tens la decisió final.

Una mare veu a traves dels teus ulls, però amb les seves ulleres.
La que es mare de veritat,  et canta les veritats i et fa plorar, això vol dir que t’estima amb devoció, et treu les pedres del camí, deixa’n  alguna per que puguis encepegar i saber que estàs equivocat.

Jove o gran, alta o baixa, humil o senyora,  tant i fa, mare es la que ha parit amb dolor, aquell dolor que sent, quant el fill de les seves entranyes passa per mals moments.
Qui o ha passat o sap.

Potser que jo com a mare he pogut fallar, però si ha estat així, a estat a contra cor.