divendres, 30 d’octubre del 2015

Traficantes de la miseria humana



       De un temps anse he perdut l´interes de veure els informatius, serà que cada dia es "mas de lo mismo"  i arriba l´hora que et passen las ganes d´estar informat, o be desinformat,  ja que  ells fan veure la situació com mes els acomode i  la guarneixen  al seu gust, jugam aixi amb las miserere humana.

A l´informatiu de les nou, las imatges que mostra van  amb van fer plorar, d´impotència, rabia o no se, amb aquest sentiment d´impotència no plorava sola, els mateixos coopera'ns  o gent anònima que veien la situació  els superava, impotents veien  com la vida dels menuts s´anava apaga'n  ofegat alguns o hipotèrmia ,  la aigua,  esta  a temperatures  baixàs  es impossible  d´aguantar, son massa  petits,  l´esforç i les ganes de reanimar-los  no eren suficients.

Trencava el cor veure com els pares, s´els morin els seus fillets als braços, es te que ser molt insensible per aguantar i  quedar indiferent, jo no bai pode, pensava que aquesta situació ens pot tocar a tots, avui son ells els que tenen que abandonar la seva vida,  part de família,el seu benestar,  la casa i tants altres coses, per anar a buscar un futur incert,  amb una paraula anar a l´aventura per la supervivencia.

Si que es veritat , que ja llocs que estan desbordats, i es pot entendre segons es miri, jo sempre he sentit a dir que las guerres, fan rics als mes rics i anulan a la resta de població.

 Dies enrere refugiats Servis eran tractats  com a besties, caminant per camins enfangats, amb las quatre coses que podien  haver  salvat, gent malalta, vells,  cadira de rodes que quedaran atrapades al mig del fanc, els tiraven menja com si fossin  animalons, aixo son drets humans, jo amb aquesta des-humanitat,  no m´agrada viure, ! jo renuncio de la raza humana!  on per dret  i estic inclosa.

   

Fa uns dies mirant  una entrevista   un expert amb economia i analista bastam conegut, li preguntaren com havia afectat la crisis als mes rics, com la vivien ells, i va contestar de cap manera la crisis per ells no existit, millor dit, com mes crisis tenim els d´abaix mes be viuen els poderosos.

Jo fa temps que no entenc res de res, voldria una explicació si quan venim al mon, venim sense res material i quan ens morim marxem  sense res,  quina finalitat te acumular tanta riquesa, si no en podran gaudir mai, la mort es la cosa mes justa que existeix, pobres i rics, anònims i famosos, de la rasa que sigui una cosa tenim segura i es la mort, te cap raó de ser, acumular tants diners, matar,  torturar ,,extorsionar, es te que ser molt sàdic, els  mes rics de la terra, pa san  per damunt de tot i tot hom.

Aquesta gent ja fa molts anys que es miren el melic, i a mes es permeten mirar la gent per damunt dels ombres, aquesta gent que la premsa del cor els anomena "Gente guapa", nomes son carronya, la gent d´abans tenia una dita, que o deia tot,   De porc i de senyor sem te que venir de mena,  i cada vegada crec que tenien mes raó  que un sant,   ara amb ve al cap una cançó que cantava el Peret , deia  Estafam per aquí, estafam per allà d´aquesta manera aixi amb varen puja,  ell cantara aixo amb tota la gracia  i al dir estafa no es referia a aquest tipus d´estafes, lo seu era per sobreviure, que es diferent.

M´agradaria que els de dalt reflexionessin,  que fossin humans,  nomes que fos una vegada a la vida, que paressin aquesta boxaria que en convertit el mon, tots necessitem viure en pau, al mon ja lloc per a tot hom  per que aquest egoisme,  "jo crec amb Deu"  però m´agradaria alguna vegada veure una prova, i saber el perquè d´alguna cossa, de les que passen i no entenc.